naar boven naar homepage

Ladygadgets.blogo.nl gaat op pad

door Constance op 22-03-2012

Natuurlijk krijg ik regelmatig allerlei uitnodigingen voor presentaties en demonstraties en dat is vandaag, donderdag 22 maart, ook het geval. Ik ben nl. in Amsterdam om bij een 3-tal leuke en bijzondere events aanwezig te zijn.

Ik begin met de Philips voorjaarspresentatie waarin de trends op gebied van lifestyle en gadgets worden getoond. Vervolgens ben ik te gast bij de presentatie van de Kobo e-reader en word ik rond half 6 verwacht bij de officiĆ«le opening van de Billion Dollar Babes flagshipstore in de van Baerlestraat (hierover lees je meer op shoppen.blogo.nl). Dus binnenkort meer en wordt vervolgd………

Tags:, , , , ,

Laat je reactie achter

nieuw mirror-power
nieuw Level Series White
nieuw Genova-E-go
Word lid van Ladygadgets.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op ladygadgets.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
mirror-power
Level Series White
Genova-E-go
tomtom multisport
HTC Dot View 7
door Constance op 19-07-2014

HTC Dote View Case app

0
Advertentie