naar boven naar homepage

Nieuwe Logitech draadloze muis

door Constance op 17-02-2012

Logitech komt met een nieuwe draadloze muis, de Logitech Wireless Mini Mouse M187 en deze mini muis is er in 5 kleuren; zwart, rood, oranje, wit en blauw.

De Logitech Wireless Mini Mouse M187 is lekker klein en kan daardoor gemakkelijk meegenomen worden in je tas. De muis is direct te gebruiken door de nano-ontvanger in de USB-poort van je laptop, pc of notebook te steken. En na afloop kan deze ontvanger in de muis worden opgeborgen.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech Wireless Mini Mouse M187 is vanaf nu verkrijgbaar en kost 19,99 euro. De muis is beschikbaar in Logitech introduceert de Logitech Wireless Mini Mouse M187, een draadloze muis in zakformaat, beschikbaar in vijf verschillende kleuren.

De Logitech Wireless Mini Mouse M187 heeft een extra klein formaat en past daarmee gemakkelijk in een tas. De draadloze muis is in diverse kleuren verkrijgbaar. De muis is direct te gebruiken door de nano-ontvanger in de USB-poort te steken. Na gebruik kan de ontvanger in de muis worden opgeborgen.

Tags:, , , ,

Laat je reactie achter

nieuw Jabra_Rox_Wireless_Schwarz_03
nieuw 39609063
door Constance op 16-04-2014

HEMA USB oplaadkabels

0
nieuw fietsklik krat
Word lid van Ladygadgets.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op ladygadgets.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
fietsklik krat
Braun Silk-épil 7 Bonus Edition 7569
illuminated-living-room-keyboard
Mando-Footloose
s5 blue
Advertentie