naar boven naar homepage

iPad uit automaat

door Constance op 12-02-2012

Afgelopen week heb ik in Chicago doorgebracht en behalve sightseeing kon ik toch niet laten om een aantal winkels binnen te lopen. En bij het warenhuis Macy’s zag ik een bijzondere automaat staan, nl. de Macy’s eSpot.

De eSpot stond op de herenafdeling en uit deze automaat kan je diverse elektronica en gadgets ‘trekken’. Zo waren er verschillende types iPad 2 te koop (met en zonder 3G abonnement), maar ook iPod’s, Nintendo 3DS, digitale camera’s en headset waren uit deze automaat te halen. Je stopt gewoon je creditcard in de gleuf, tikt de code die bij het apparaat hoort in en voilĂ , je hebt een iPad 2 gekocht. Ik vond het echt een geweldige vondst en het zou me niet verbazen als deze gadgetsautomaat binnenkort ook bij ons te vinden is, zoals bijv. bij de Bijenkorf, H&M en V&D.

Tags:,

2 Reacties

  1. Rene zegt:

    Heb ze ook gezien vorig jaar staan gewoon op het vliegveld in new jersey

  2. Constance zegt:

    @Rene, op een luchthaven kan ik me het goed voorstellen, maar op een kledingafdeling vind ik het toch een ander verhaal. (Zeker omdat de Apple Store ernaast zit.)

Laat je reactie achter

nieuw GS5 mini_Gold
nieuw galaxy k zoom wit
nieuw denon headset
Word lid van Ladygadgets.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op ladygadgets.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
tomtom multisport
HTC Dot View 7
door Constance op 19-07-2014

HTC Dote View Case app

0
Sonicare Airfloss pink
jbl clip
gezicht visacare
Advertentie