naar boven naar homepage

Kleurige USB-sticks

door Constance op 12-02-2011

Vind je de meeste USB-sticks saai en ben je op zoek naar een USB-stick in een leuk kleurtje?

Sony komt nu met zeer compacte USB-sticks (4, 8 tot 16GB opslagcapaciteit). Deze sticks zijn er in wit, roze en groen en hebben ook een indicatielampje dat aangeeft dat bestanden worden overgezet. Daarnaast beschikken de sticks over gratis software om bestanden te herstellen en een back-up te maken en software om diavoorstellingen van foto’s te maken.

De 4GB en de 8GB zijn er in wit, roze en groen en de 16GB is er alleen in wit.
V

Tags:, ,

Een reactie

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door blogotweet, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Kleurige USB-sticks: Vind je de meeste USB-sticks saai en ben je op zoek naar een USB-stick in een leuk kleurtje… http://bit.ly/ejjFmp [...]

Laat je reactie achter

nieuw jbl clip
nieuw handbag hugger rek
nieuw withings bloeddrukmeter
Word lid van Ladygadgets.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op ladygadgets.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
gezicht visacare
handbag hugger rek
philips keukenmachine
mojo electric
forerunner-15
Advertentie