naar boven naar homepage

VANMOOF damesfiets

door Constance op 25-11-2010

Eindelijk is ze er dan, het damesmodel van VANMOOF en ze heet No.6.

VANMOOF No. 6 lijkt natuurlijk op haar 2 broertjes alleen is een bepaald gedeelte van het frame korter waardoor je heel gemakkelijk in een rok of jurk op en af kan stappen. Natuurlijk heeft No. 6 het roestvrijstalen frame met de LED lampjes die ingebouwd zijn in de buizen. Je kunt de verlichting opladen dmv. zonlicht maar ook door de micro SD-kabel van je mobieltje. Verder is is ze superlicht in gewicht en heeft ze een terugtraprem. De dikke Schwalbe banden zorgen voor een stoer uiterlijk en het leren zadel geeft de VANMOOF No. 6 een stylish tintje en speciaal voor het damesmodel heeft het frame kleur gekregen, er zitten nl. rode accenten op. De No. 6 is er met (3) of zonder versnelling.

Tags:, ,

3 Reacties

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door GadgetsToday en GadgetsToday, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: VANMOOF damesfiets: Eindelijk is ze er dan, het damesmodel van VANMOOF en ze heet No.6.VANMOOF No. 6 lijkt natuu… http://bit.ly/erVDik [...]

  2. jason zegt:

    Wowwww wat issie mooi!!!!

  3. Constance zegt:

    Yep vind ik ook, heeeeeeel mooi!!!!

Laat je reactie achter

nieuw Sonicare Airfloss pink
nieuw jbl clip
nieuw philips keukenmachine
Word lid van Ladygadgets.blogo.nl nieuwsbrief
nieuwsbrief

Zoeken op ladygadgets.blogo.nl:

Advertentie
Advertentie
aldi smartphone wolfgang
mirror-power
Level Series White
Genova-E-go
tomtom multisport
Advertentie